Delta Loyd autoverzekering

 
Autoverzekering

  • Altijd een vergelijkbare auto terugkopen bij totaalverlies (o.a. total loss en diefstal)
  • Gunstige terugvalregeling no-claim bij schade
  • Geen hoger eigen risico voor duurdere auto's.
  • Kortingsregeling als u uw tweede gezinsauto ook bij ons verzekert.

Waar is het voor?

Met de autoverzekering van Delta Lloyd bent u goed beschermd. Komt u met de auto in de problemen door onder andere een verkeersongeval, brand of diefstal dan krijgt u bij Delta Lloyd dag en nacht hulp. U kunt kiezen voor alleen de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Hiermee bent u verzekerd tegen schade die u met de auto toebrengt aan anderen. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere autoverzekering. Dan is bijvoorbeeld de schade aan uw eigen auto ook verzekerd.

Meer schadeservice

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. Komt u met uw auto in de problemen, dan kunt u gebruik maken van de alarmservice, die dag en nacht bereikbaar is. Bij ruitbreuk of een beschadigde autoruit kunt u 24 uur per dag terecht bij één van de door ons geselecteerde glasherstelbedrijven. U wordt te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Wilt u uw auto verzekeren? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze!

Delta Lloyd biedt drie standaard dekkingen aan. Daarnaast hebt u ook nog de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen om uw auto uitgebreider te verzekeren.

Belangrijke informatie

In de onderstaande documenten kunt u alle belangrijke informatie over de Delta Lloyd Autoverzekering nalezen.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke en informatie over geldzaken en verzekeren: