Print pagina

Vervoer en reizen

U hebt een fijne auto, boot of caravan. U gaat op reis. Maar bent u ook goed verzekerd voor schade en ongevallen als u op weg bent? Bij Delta Lloyd vindt u altijd de juiste verzekering voor op reis en voor uw vervoersmiddelen. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Goed verzekerd de weg op met onze autoverzekering

Wilt u uw auto verzekeren tegen schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen of aan uw eigen auto? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze! Bij schade bieden wij de Select Autoschade Service. De schade wordt zo altijd professioneel hersteld. Bovendien betaalt u minder eigen risico als u hier gebruik van maakt.

Autoverzekering

Zorgeloos varen met uw boot, sloep of zeilboot

Hebt u een boot, sloep of zeilboot en wilt u zorgeloos varen? Met onze bootverzekering profiteert u van een zeer uitgebreide dekking. Ook bent u tot vijf miljoen euro verzekerd tegen schade die u met uw boot veroorzaakt bij anderen. Hebt u hulp nodig als u op het water bent? U krijgt 24 uur per dag hulp van de vaartuigenhulpdienst als dat nodig is.

Bootverzekering

Het hele jaar door zorgeloos op reis met een doorlopende reisverzekering

U bent op reis. Uw bagage raakt beschadigd, uw paspoort is kwijt of u wordt plotseling ziek. U maakt zich in deze en andere gevallen liever geen zorgen over de kosten die u maakt om deze problemen op te lossen. Dat hoeft ook niet, want met de Delta Lloyd Doorlopende Reisverzekering gaat u het hele jaar zorgeloos op reis.

Reisverzekering

Uw Xclusieve auto goed verzekerd tegen schade?

Wie een bijzondere auto bezit, wil ook de juiste dekking hebben bij schade. U hebt ten slotte een kostbare auto. Met de Xclusief Autoverzekering van Delta Lloyd is uw bijzondere auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000,- op de juiste manier verzekerd. Een verzekering met een uitzonderlijk goede service bij schade of diefstal.

Xclusief Autoverzekering

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Alle verzekeringen in één pakket

Al uw verzekeringen in het Verzekeringspakket Particulieren. Met korting tot maar liefst 12,5 procent.