Ferry overtochten vergelijken

Ferry overtochten vergelijken


Populaire veerbootmaatschappijen

 
P&O Ferries is de naam voor de diensten die eerder bekend stonden als P&O Stena Line, P&O Portsmouth en P&O North Sea Ferries.
 
Norfolkline verzorgt 4 ferryroutes voor passagiers van Duinkerken tot Dover, Liverpool naar Dublin en Belfast en vernieuwde route van Zeebrugge naar Rosyth.
 
LD Lines bied tot 2 dagelijks retour van Le Havre naar Portsmouth.
 
Stena Line is een van de meest toonaangevende veerboot maatschappij ter wereld en biedt u met hun snelle en conventionele veerboten een keuze uit regelmatige diensten naar het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.
 
De Kanaal Tunnel is een van Europa’s grootste infrastructuur projecten ooit en wordt gebruikt door Eurotunnel en Eurostar.
 
De veerboten van SeaFrance varen momenteel niet. Er zijn talrijke alternatieven verkrijgbaar via de zoekoptie bovenin.
 
Corsica Ferries en Sardinia Ferries behoren tot hetzelfde bedrijf en schepen worden regelmatig tussen beiden uitgewisseld. Normaal gesproken worden namen van schepen per route aangepast.
 
Moby Lines biedt u elke dag en elk seizoen 130 jaar traditie en ervaring in de veerboot industrie.
 
Scandlines Veerboten is de grootste veerbootmaatschappij van het zuidelijk deel van de Oostzee en biedt 8 passagiers-veerdiensten aan.
 
Condor Ferries is in 1964 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een belangrijke exploitant met een uitstekende service.
 
DFDS vaart o.a. naar Harwich in Essex en Newcastle in het noord oosten van Engeland.
 
Tirrenia werd in 1936 opgericht toen diverse prive beheerde Italiaanse ferry ondernemingen onder de staat kwamen te valen.
 
TT-Line is een VOF en vaart sinds 1962 met een directe dienst tussen Duitsland en Zweden.
 
Acciona Trasmediterranea is een grote scheepsbouwer die zowel cargo als passagiers vervoert tussen het Spaanse schiereiland, de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla.
 
Eurolinies Maritimes startte in juli 1998 onder de naam Balearia, aangevoerd door een groep voormalige leidinggevenden, kapiteinen en officieren van de shipping compamy Flebasa.
 
Grandi Navi Veloci vervoert auto's en passagiers in het Middellandse Zee gebied tussen Italië, Spanje, Tunesië, Sicilië en Sardinië.
 
In september 2008 werd de Superfast veerdienst Zeebrugge - Rosyth stopgezet. Deze dienst wordt nu in werking gesteld door .

Andere veerbootmaatschappijen


Vracht Veerboot

Met Direct Ferries vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw vracht ferry overtocht te boeken van of naar vrijwel elke haven in heel Europa. 

Ons uitgebreide netwerk omvat diensten in de UK, Ierland, het vasteland van Europa, de Oostzee, Scandinavië, de Middellandse Zee en de Adriatische Zee. 

Onpartijdige Ferry ticketing website

Opgericht eind jaren '90, Directferries.co.uk is een onpartijdige ferry ticketing website waarmee u snelle en gemakkelijke meer dan 1000 geplande ferry overtochten naar vrijwel alle havens en bestemmingen, in zowel Europa als de rest van de wereld kunt bekijken en vergelijken..
 

Vergelijk Ferry Overtochten

Omdat wij een directe samenwerking met de veerbootmaatschappijen hebben kunt u heel eenvoudig de prijzen van uw ferry overtocht met andere maatschappijen vergelijken.


Aanbiedingen per bestemming


Veerboot Routes

Ons netwerk bestrijkt ongeveer 73 landen en regio's in Europa en Noord-Afrika met een keuze uit meer dan 73 routes.

Hieronder vindt u de meest populaire veerbootverbindingen met de tijden van afvaarten en aankomsten.

Ook hebben wij routegroepen per land en region en beschikbare verbindingen om de vele mogelijkheden te kunnen vergelijken.

Meer informatie, waaronder tijdschema's en hoe u de boeking kan maken vindt u


Veerboot havengids

Als u op zoek bent naar veerhaven informatie, dan bent u aan het juiste adres!

Onze veerhaven gids bevat alle informatie die u nodig hebt om het ideale vertrekpunt of bestemming te vinden.

We hebben 3 soorten gids per haven – vertrekplaatsen, bestemmingen en routebeschrijvingen (per auto, trein en een locatie kaart).


Bestemmingen

Ons netwerk bestrijkt vrijwel alle ferry bestemming in heel Europa en Noord-Afrika.

Meer informatie over uw ferry bestemmingen met inbegrip van routes, dienstregelingen en hoe u de boeking kan maken vindt u hier.


Hoe ziet het schip er uit, wat mag u verwachten?

De meeste veerbootmaatschappijen beweren dat uw vakantie begint zodra u aan boord stapt.

De schepen die in onze uitgebreide routenetwerk variëren van luxe cruiseschepen tot Century-klasse: klassiek vormgegeven schepen, met een stijlvolle, moderne afwerking. Dit is uw kans om te ontdekken wat u aan boord kunt verwachten.